… prosinec 2024 …

Degustační večeře „porcování Tuňáka“ vol. IV 4.12. 17:45-20:30

sashimi, tataki, závitky, tatarák, steak, bazalková zmrzlina a mučenkové pralinky

1890Kč/ osoba

rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

večerem nás budou bavit výběr německých ryzlinků

další tuňák připluje až 18.3.2025

 

… leden 2025 …

Greg´s asian sunday BRUNCH „feast“ 5.01.2025 11:00-14:30

VSTUPENKY zde

1000Kč/ osoba

 

… únor 2025 …

Degustační večeře „Valentýn“   14.02. 17:15-19:15

vol II.      14.02.19:40 – 21:40

všichni u nás chtějí stůl, proto jsme zvolili cestu první a druhé večeře

dostupné bude degustační menu 6, 7, 8 chodů nebo sushi degustační talíř

    rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

…březen 2025 …

Degustační večeře „porcování Tuňáka“ vol. V 18.03. 17:30-20:30

sashimi, tataki, závitky, tatarák, steak, bazalková zmrzlina a mučenkové pralinky

1890Kč/ osoba

rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

večerem nás budou bavit výběr německých ryzlinků

 

…duben 2025 …

„Six hands dinner“

Degustační večeře vol. II 22.04. 17:30-20:30

nechte se připravit kreativitou talentovaných kuchařů

2399Kč/ osoba

rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

večerem nás budou bavit výběr vín Pru58

 

… květen 2024 …

Degustační večeře „Maso a Ryby“ 20.5. 17:45-20:30

degustační večery jsou zpět chef Greg, Míša, Mali a Štěpán pro Vás sestavili tohle unikátní menu

Amuse /Bouche – tatarák v oplatce, masová kroketa massaman

Gamberro Rosso – asijské tacos z pepřovníku s červenou krevetou GR a divokou argentinskou s pomelem, yuzu, kokosem, citrónovou trávou

Yellowtail Hamachi Crudo – marinované plátky Kranase královského s jablkem, okurkou, mátou a kaviárem ze sivena

Monk Fish – mořský ďas, miso beureé blanc, černý kořen, lišky, daikon, perila

Venison Loin – srnčí hřbet, dýně, omáčka z červeného kari, rakytník, třešeň, máslová drobenka s mákem

Ny Striploin vs. Wagyu – stařený roštěnec /30dnů/ na grilu, japonské Wagyu A5 z Kagoshimy, brambora, spálené bramborové uhlí, jus

Tamarind – želé z tamarindu a pomeranče v estragonovém cukru

1850Kč/ osoba

rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

večerem nás budou bavit vína od Martina Mlejnka