… prosinec 2024 …

Degustační večeře „porcování Tuňáka“ vol. IV 4.12. 17:45-20:30

sashimi, tataki, závitky, tatarák, steak, bazalková zmrzlina a mučenkové pralinky

1890Kč/ osoba

rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

večerem nás budou bavit výběr německých ryzlinků

další tuňák připluje až 18.3.2025

 

… listopad 2024 …

Degustační večeře „Maso a Ryby“ 12.11. 17:45-20:30

degustační večery jsou zpět chef Greg, Míša, Mali a Štěpán pro Vás sestavily tohle unikátní menu

Amuse /Bouche – tatarák v oplatce, masová kroketa massaman

Gamberro Rosso – asijské tacos z pepřovníku s červenou krevetou GR a divokou argentinskou s pomelem, yuzu, kokosem, citrónovou trávou

Yellowtail Hamachi Crudo – marinované plátky Kranase královského s jablkem, okurkou, mátou a kaviárem ze sivena

Monk Fish – mořský ďas, miso beureé blanc, černý kořen, lišky, daikon, perila

Venison Loin – srnčí hřbet, dýně, omáčka z červeného kari, rakytník, třešeň, máslová drobenka s mákem

Ny Striploin vs. Wagyu – stařený roštěnec /30dnů/ na grilu, japonské Wagyu A5 z Kagoshimy, brambora, spálené bramborové uhlí, jus

Tamarind – želé z tamarindu a pomeranče v estragonovém cukru

1850Kč/ osoba

rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

večerem nás budou bavit vína od Martina Mlejnka


 

Tiskovka „Press Conference“ 7.11. 14-16h.

již poněkolikáté chystáme tiskovou konferenci na téma NOVÉ MENU a co se chystá do budoucna

 

… říjen 2024 …

Restaurant Week 02.10. – 27.10.2024

 

REZERVACE A VSTUPENKY 

RestaurantWeek® | Top ticketed festival in Poland (restaurant-week.cz)

již poněkolikáté se účastníme oblíbené akce Restaurant Week – v letošním podzimním se můžete těšit na:

MENU A

Dýně

carpaccio, pohankové temaki, černý ocet, olej, mikrobylinky

Tofu Shiitake Bowl

miska rýže, teriyaki shiitake, křupavé tofu, ponzu, zelenina, pražený sezam

Mango Tapioca Pudding

kokosové mléko, mango, černá rýže, banán, pražený kokos, sezam

 

MENU B

Kobliha

hovězí, morek, fermentovanézelí, dýně 5ti vůní

Laksa Ramen

malajská curry polévka, vepřové maso, kreveta, ramen nudle, vejce, pak choi, bylinky, chilli olej

Matcha Créme Brulé

smetana, matcha, žloutky, cukr, hruška, hruškovice

REZERVACE A VSTUPENKY 

RestaurantWeek® | Top ticketed festival in Poland (restaurant-week.cz)

 

Akční nabídka rozvojových jídel z Café Buddha

klikni zde

 

… leden 2025 …

Greg´s asian sunday BRUNCH „feast“ 5.01.2025 11:00-14:30

degustační večery jsou zpět chef Greg, Míša, Mali a Štěpán pro Vás sestavily tohle unikátní menu

1000Kč/ osoba

 

… únor 2025 …

Degustační večeře „Valentýn“   14.02. 17:15-19:15

                                                                                             vol II.      14.02.19:40 – 21:40

všichni u nás chtějí stůl proto jsme zvolily cestu první a druhé večeře

dostupné bude degustační menu 6, 7, 8 chodů nebo sushi degustační talíř

    rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

…březen 2025 …

Degustační večeře „porcování Tuňáka“ vol. V 18.03. 17:30-20:30

sashimi, tataki, závitky, tatarák, steak, bazalková zmrzlina a mučenkové pralinky

1890Kč/ osoba

rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

večerem nás budou bavit výběr německých ryzlinků

 

…duben 2025 …

„Six hands dinner“

Degustační večeře vol. II 22.04. 17:30-20:30

nechte se připravit kreativitou talentovaných kuchařů

2399Kč/ osoba

rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem

večerem nás budou bavit výběr vín Pru58