… prosinec 2024 …
Degustační večeře „porcování Tuňáka“ vol. IV 4.12. 17:45-20:30
sashimi, tataki, závitky, tatarák, steak, bazalková zmrzlina a mučenkové pralinky
1890Kč/ osoba
rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem
večerem nás budou bavit výběr německých ryzlinků
další tuňák připluje až 18.3.2025
… leden 2025 …
Greg´s asian sunday BRUNCH „feast“ 5.01.2025 11:00-14:30
1000Kč/ osoba
… únor 2025 …
Degustační večeře „Valentýn“ 14.02. 17:15-19:15
vol II. 14.02.19:40 – 21:40
všichni u nás chtějí stůl, proto jsme zvolili cestu první a druhé večeře
dostupné bude degustační menu 6, 7, 8 chodů nebo sushi degustační talíř
rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem
…březen 2025 …
Degustační večeře „porcování Tuňáka“ vol. V 18.03. 17:30-20:30
sashimi, tataki, závitky, tatarák, steak, bazalková zmrzlina a mučenkové pralinky
1890Kč/ osoba
rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem
večerem nás budou bavit výběr německých ryzlinků
…duben 2025 …
„Six hands dinner“
Degustační večeře vol. II 22.04. 17:30-20:30
nechte se připravit kreativitou talentovaných kuchařů
2399Kč/ osoba
rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem
večerem nás budou bavit výběr vín Pru58
… květen 2024 …
Degustační večeře „Maso a Ryby“ 20.5. 17:45-20:30
degustační večery jsou zpět chef Greg, Míša, Mali a Štěpán pro Vás sestavili tohle unikátní menu
Amuse /Bouche – tatarák v oplatce, masová kroketa massaman
Gamberro Rosso – asijské tacos z pepřovníku s červenou krevetou GR a divokou argentinskou s pomelem, yuzu, kokosem, citrónovou trávou
Yellowtail Hamachi Crudo – marinované plátky Kranase královského s jablkem, okurkou, mátou a kaviárem ze sivena
Monk Fish – mořský ďas, miso beureé blanc, černý kořen, lišky, daikon, perila
Venison Loin – srnčí hřbet, dýně, omáčka z červeného kari, rakytník, třešeň, máslová drobenka s mákem
Ny Striploin vs. Wagyu – stařený roštěnec /30dnů/ na grilu, japonské Wagyu A5 z Kagoshimy, brambora, spálené bramborové uhlí, jus
Tamarind – želé z tamarindu a pomeranče v estragonovém cukru
1850Kč/ osoba
rezervace pouze na vstupenku – nákup online zde, limitovaný počet míst, storno jen 72 hodin předem
večerem nás budou bavit vína od Martina Mlejnka